Welkom 2017

2017. Nieuw avontuur.

Een nieuw jaar voor ons avontuur Scrum Coach School. Een jaar waarin wij bouwen aan vertrouwen. Met u, met jou. Aan jouw werk en leven, aan uw organisatie. Met alle onzekerheden, uitdagingen en successen. In verbeelding met u/jou, samen in gesprek, op ontdekkingsreis in de toekomst die onbekend is, net zoals we gisteren niet wisten wat vandaag ons gebracht heeft.

Een jaar waarin we een nieuwe regering kiezen. Waarin Amerika met een nieuwe president van start gaat en waarin gestreden wordt in Syrië. De bescherming van heilige grond (Wounded Knee) tegen een oliepijpleiding. Armoede, ver weg en dicht bij. Bescherming van onze aarde waarop we leven.

Een jaar waarin de seizoenen komen en gaan. Met dagen waarop de zon opkomt en weer ondergaat. Elke dag weer een kans om het verschil te maken. In het hier en nu.

2017. Wens.

In 2017 willen wij Scrum Coach School laten uitgroeien tot een plek waar mens en organisatie zich kan warmen aan een bron van energie en van liefde. Een plek waar het goed toeven is om de persoonlijke veerkracht te vergroten. Een plek, waar je wordt uitgedaagd om tegen jezelf in te leren denken.

Wij wensen u en ons een jaar waarin we samen en alleen ons comfortabel voelen bij wat op ons pad komt. Comfortabel voelen in een jaar waarin veel hetzelfde en ook veel heel anders zal zijn dan vandaag.

Gelukkig nieuwjaar!

Deel deze blog :