Ton Jacobs

Schermafbeelding 2016-04-06 om 18.24.39

Ik ontdooi mijn omgeving en inspireer en breng in beweging dat wat stil is komen te staan en (wanhopig) onzichtbaar om aandacht vraagt.

 

Het geeft mij veel voldoening als ik bij mag dragen aan de bevrijding van datgene wat een individu of organisatie ervan weerhoudt om zijn of haar doel te bereiken. Om daar te komen is allereerst wederzijds vertrouwen nodig en erkenning van wat zich aan symptomen openbaart. Die symptomen zie ik en de vertrouwensbasis maakt dat we het ook over de werkelijke oorzaak kunnen hebben.

Sinds 1982 ben ik werkzaam in de IT-sector. Mijn loopbaan ken een aantal fasen: van software- en systeemontwikkelaar in vrijwel alle voorkomende rollen, via procesinrichter en prestatie-verbeteraar (mbv. kwaliteitsmanagementmodellen) tot ontwikkelaar van mens en organisatie.

Ik heb, al zeg ik het zelf, een aantal “bijzondere” opdrachten vervuld. Van enkele is het mooiste resultaat dat niemand er van gehoord heeft of last van heeft gehad.
Ik ben ervan overtuigd dat organisatie-ontwikkeling het lerend vermogen van de medewerkers als fundament kent. Individueel  leren brengt een organisatie verder.
Op interim basis heb ik leiding gegeven aan verandertrajecten.

Ik ben deelnemer aan de ethische code van Phoenix Opleidingen.
Deze code geeft een richtlijn voor het ethisch handelen. Daarnaast biedt de deelname een bron voor ethische reflLOGO deeln EC 469x229ectie.
Aan de Ethische code is eveneens een klachtenprocedure verbonden.

De code kunt u hier downloaden.


P1010525

Kan ik wat voor je doen?
Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Ton Jacobs
m: ton@scrumcoachschool.com
t: +31 (0)6 250 246 07