Marja van Solkema

Schermafbeelding 2016-07-02 om 12.07.52

 

 

 

 

 

 

Ruimte geven aan jou, om te zijn wie je bent. In die ruimte krijg jij inzicht in wat jou drijft en wat je tegen houdt. Zodat je in beweging komt, op weg naar jouw vervulling, vanuit jouw eigen kracht en energie. Ik sta naast je.

Ik wil bijdragen aan een maatschappij waarin iedereen, jong of oud, zijn eigen plek mag innemen, vanuit respect voor elkaar en voor zichzelf. Vanuit deze missie ben ik coach en trainer bij Scrum Coach School. Vanuit mijn kracht als change-coach begeleid ik organisaties, teams en individuen de door henzelf gewenste transformatie vorm te geven.

Met ruime ervaring als business consultant (sinds 2001), en achtergrond in IT ontwikkeling (1990 – 2001), ben ik mijn hele carrière bezig met de menselijke maat in veranderingen. En dat zorgt voor veel creatieve ideeën voor workshops, trainingen en opdrachten. Het is nooit hetzelfde, en daarmee altijd weer interessant.

Ik ben specialist in groepen begeleiden met specifieke aandacht voor het individu in de groep. Krachtig in het doen wat nodig is, zacht in aanwezigheid, vertrouwend op de kennis & ervaringen van de mensen met wie ik werk. Faciliteren ten dienste van het resultaat van de groep of persoon, tot in detail voorbereid, soepele begeleiding.

Als generalist heb ik ervaring in teambuilding sessies, proces implementaties, faciliteren wandelcoachsessies, individuele coaching, change coaching / veranderbegeleiding.

Zoals een koor prachtig klinkt, werk ik samen met mijn opdrachtgevers, met mijn collega’s en met jou: vanuit onze eigen klankkleur. Spannend als er dissonanten klinken en groots in prachtige harmonieën.


Kan ik wat voor je doen? Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

2016-04 Marja - klein

 

Marja van Solkema

m: marja@scrumcoachschool.com
t: 06 131 257 48