Partners

 

Omdat wij graag een kwalitatief hoogwaardige diensten en trainingen bieden, werken wij samen met partners die hun sporen verdiend hebben met hun specialisme.

 

 

 

Dave Davidson

Dave is een ervaren trainer die zeer breed inzetbaar is.
De scope van zijn vaardigheden gaat van 
bijvoorbeeld “Best Practices” in Service Management via communicatie gerelateerde trainingen naar media gerelateerde trainingen.

Als aan cursisten gevraagd wordt hem als trainer te omschrijven is hun antwoord steevast dat zijn trainingen op een onderscheidende manier leuk, onderhoudend en effectief zijn.
Behalve continuïteit in goede evaluaties biedt Dave hoge slagingspercentages.

Dave hoort van zijn klanten vooral dat zijn trainingen en expertise altijd een goed overeenkomen met de verwachtingen en behoeften. Het doel wat de klant wil bereiken staat voor hem centraal. Hij beperkt zich tot wat ècht nodig is, slaat toeters en bellen over en voor gebakken lucht moet je helemaal niet bij hem zijn: het gaat hem om kennisoverdracht op een leuke, efficiënte en vooral effectieve wijze.
Dave gaat vooral voor de klantrelaties op lange termijn.
Klanten vragen hem daarom niet alleen als trainer, maar ook als sparringpartner.

Dave is rechtstreeks bereikbaar via www.davidson-trainingen.nl

Olivier Sprangers

Ik ben Olivier Sprangers, Executive Consult. Ik begeleid leidinggevenden en bestuursteams om meer uit zichzelf en uit hun relaties te halen en daarin tegelijk gezond zichzelf te zijn.

Ik leer commissarissen, leiders en managers hoe ze hun eigen leiderschap in cruciale gesprekken, in presentaties en in samenwerking het meest effectief maken voor zowel zichzelf als voor hun collega’s en voor de onderlinge relaties.

Ik doe dat door ze effectief te leren werken met wat er leeft ‘onder de tafel’ aan werkelijke motieven en aan gevoelens en behoeften van zichzelf en van anderen, en hoe daarmee te werken vanuit hun eigen identiteit en bezieling als mens. En hoe dat alles te integreren met de feiten en acties en de zakelijke boodschap die ze over willen brengen,  in gesprekken, in teamverband, in presentaties, in pitches.

Ik werk graag op het scherp van de snede tussen technisch-rationele en zakelijke aspecten enerzijds, en anderzijds met gevoelens, behoeften en persoonlijke identiteit. Daarbij zet ik mijn unieke combinatie in van een academische technisch-analytische opleiding, naast opleidingen in Emotionele Intelligentie, NLP, TA, Systemisch Werken, therapie. En de combinatie van enerzijds stevige oud-bestuurdersfuncties en anderzijds actief coach-counselor en trainer.

In mijn werk leer ik mensen vooral ook hoe ze hun eigen identiteit en karakter effectief naar buiten kunnen laten komen in hun gedrag zonder last te hebben van de altijd aanwezige aangeleerde maskers. Zodat ze nog meer kunnen doen waar ze echt van houden en wat werkelijk bij ze past en ze daardoor vanuit hun hart veel beter anderen raken, inspireren, beter resultaat halen – dat alles te zien lukken is waar ik het meeste energie van krijg. Gezond persoonlijk leiderschap in goede eigen balans, en tegelijk optimaal dienend aan de organisatie.