Community

Wij komen graag in contact met (aankomend) freelancers wiens dienstverlening is of wordt afgestemd op de wendbare, “Agile” wereld.


We zijn bezig namelijk met het opzetten van een community. Die community is bedoeld om een ‘veilige thuisplaats’ te bieden en contacten met gelijkgestemden mogelijk te maken, terwijl je
tegelijkertijd je de vrijheid behoudt zoals die bij het zelfstandig ondernemerschap hoort.

We merken dat mensen die werkzaam zijn rond het thema “Agility” en een dienstverband  hebben, nogal eens te maken hebben met situaties waar het economische (korte termijn) belang van de organisatie op gespannen voet staat met de principes van een wendbare organisatie. Je ervaart dat misschien in een onbalans tussen geven en nemen, dat je toch de plek in de organisatie niet in kunt nemen die je graag zou willen of dat je moeite hebt met de hiërarchie in de organisatie. Als de onvrede groot genoeg is, zoek je naar alternatieven: een dienstverband bij een andere organisatie of verder als freelancer.

Natuurlijk zitten aan beide opties voor- en nadelen.


Wanneer autonomie het meest bij je past en je voor een bestaan als freelancer kiest (of hebt gekozen), dan is de mogelijkheid om je te verbinden met een groep gelijkgestemden snel beperkt. Om kennis te delen, nieuwe diensten te ontwikkelen en uit te testen of voor intervisie op een bepaalde situatie bij je opdrachtgever, heb je nu eenmaal anderen nodig.
Dit ‘gat’ vullen we met onze community op.

 

Daarnaast biedt onze community een platform waar op je je eigen dienstverlening kunt aanbieden: door gebruik te maken van de naam van de Scrum Coach School maak je deel uit van een organisatie en wordt je door opdrachtgevers serieuzer genomen dan als éénpitter.

 

Wat ons uniek maakt, onze kers op de taart, is dat we je begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling en we je uitdagen om je persoonlijke doelen te halen.

 

Wat breng je in:

  • Je Agile netwerk-contacten
  • Een workshop, het mogen er ook meer zijn, waarmee je jouw kennis en vaardigheden over wil dragen aan mensen in de Agile wereld
  • Je hulp aan andere community-leden bij het ontwikkelen en verkopen van hun workshops
  • Een financiële bijdrage om de community in stand te houden

 

Wat ontvang je:

  • toegang tot het netwerk van de Scrum Coach School
  • gratis toegang tot bestaande workshops
  • Eventueel hulp bij het ontwikkelen van je workshop en een platform waar je je eigen workshop(s) kunt uitproberen en geven
  • Exposure van jou: je workshop en dienstverlening wordt onder de aandacht gebracht bij alle netwerk-contacten vd community
  • ‘Care & Dare’ om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven
  • Winstuitkering van de community naar rato van je financiële bijdrage.

Zo blijf of word je zelfstandig en beschik je gelijktijdig over een veilige “thuis-basis”: je blijft autonoom èn je bent verbonden.

Eventueel kunnen we ook de facturering en/of boekhouding voor je doen. Payrolling is mogelijk als je opdrachtgever een DBA constructie ongewenst vindt.

 

Meer weten? Ga hier naar de contactpagina.