Coaching As A Service, CAAS ©

Deze service is er voor iedereen die zijn/haar coachingsvaardigheden inzet en behoefte heeft aan reflectie. Wanneer een workshop, training of een begeleidingstraject vermoedelijk te lang is en je toch behoefte hebt om incidenteel¹ een vraag te kunnen stellen, is dit een alternatief.

Met deze service krijg jij, bijvoorbeeld als ‘servant leader’, Agile coach of Scrum Master, mogelijkheden om ‘buiten de muren’ van jouw eigen organisatie met respect voor kwetsbaarheid te werken aan je vraagstuk en te ontdekken hoe jouw vraag resoneert bij professionals in het coachingsvak.

Vragen kun je op elk moment stellen. Op het moment dat het wederzijds goed uitkomt wordt jouw vraag in een face-to-face gesprek behandeld. We gebruiken hiervoor de locaties van de Scrum Coach School of een locatie van Het Coachhuis.

Naast het stellen van incidentele vragen, kun je gebruik maken van supervisie bijeenkomsten. Deze organiseren wij 2 keer per jaar. Op basis van ingebrachte vraagstukken besteden we aandacht aan een algemeen thema.

De supervisiebijeenkomsten duren twee uur en vinden op de dagrand plaats.

CAAS © werkt op basis van een abonnement: je betaalt eenmalig administratiekosten van
€ 75 (excl. BTW) en daarnaast een bijdrage van € 50 (excl. BTW) per maand.
Het abonnement gaat in op de eerste dag van de kalendermaand nadat we de administratie- en abonnementskosten hebben ontvangen. De bijdrage is de eerste keer voor een jaar, daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Sluit nu jouw CAAS © abonnement af.

Organisaties kunnen deze mogelijkheid aan hun medewerkers bieden als ‘employee benefit’, al dan niet binnen een cafetaria-systeem.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van CAAS ©

Download hier de CAAS flyer.

Noot 1: incidenteel is op basis van ‘fair use policy’