Agile Scrum Foundation

Over Scrum

Scrum is de leidende methode om op een flexibele en wendbare manier nieuwe producten te ontwikkelen. Het wordt niet alleen zeer effectief toegepast binnen software-ontwikkelingsprojecten, maar ook daarbuiten zoals in het onderwijsveld, communicatie- en HR-afdelingen.
Professionals moeten op de hoogte zijn van deze manier van werken, je komt het overal tegen.

Over deze training

Deze training biedt je een unieke certificering in een combinatie van flexibele service management technieken en scrum-ontwikkelkaders.

Klaar voor de volgende sprint!

Deze training is een must voor ICT-managers, projectmanagers, consultants, analisten, developers en experts die zich willen kwalificeren voor de ontwikkelprojecten van de toekomst.

Inhoud

In deze complete 3-daagse training leer je de kennis, vaardigheden en technieken, die je nodig hebt om effectief met een Scrum team te opereren in de rol van SCRUM Master. De laatste dag van deze training doe je het Exin-examen.

De training en lesmethoden zijn zeer praktijkgericht. Door het gebruik van actieve werkvormen en accelerated learning principes in combinatie met veel persoonlijke aandacht voor jouw specifieke situatie, levert deze training je de nodige tools en inzichten op die je direct zult toepassen.

Onderwerpen

  • Agile-manier van denken
  • Scrum-methoden
  • Scrum Planning en Schatting
  • Scrum-projecten monitoren
  • Complexe Scrum-begrippen

Taal

De cursus word gegeven in het nederlands, veel van de gebruikte scrum terminologieen en materialen zijn engels,

Resultaten van de training

Na afronding van de training heb je gedegen kennis opgedaan van Agile en Scrum en heb je door praktische opdrachten ervaren wat Agile Scrum werken inhoudt, zodat je in staat bent effectief om te gaan met de dagelijkse uitdagingen in een Agile omgeving.

De training bereidt je optimaal voor op het  EXIN Agile Scrum Foundation examen.

Certificering

Op derde dag leg je het schriftelijke officiële EXIN Agile Scrum Foundation examen af. In 90 minuten beantwoord je 40 vragen, waarvan er 26 (65%) goed moeten zijn om te slagen.

agilescrumexin

Deze opleiding is compleet, officieel erkend en geaccrediteerd. Het programma en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van het Exin, “ATO” (Accredited Training Organization) en“AEO” (Accredited Exam Organisation).

Doelgroep

Agile Scrum Foundation is een cursus die fundamentele kennis over de Agile- en Scrum-methodologie behandeld. Het is vooral geschikt voor diegenen die projecten leiden of eraan deelnemen.

Deze certificering is in het bijzonder interessant voor professionals die werkzaam zijn in gebieden als projectmanagement, softwareontwikkeling, IT-servicemanagement en Business Management.

Deze training wordt gegeven door een zeer ervaren Agile/Scrum coach en trainer, die veel praktijkervaring heeft met de introductie en optimalisatie van Scrum.

Follow up

Mogelijke vervolg van deze training:

Duur

3 dagen, van 9.00 tot 17.00

Praktische informatie

Voor de training betaal je € 1.325,=  inclusief BTW.

Hiervoor krijg je een training van drie dagen, inclusief:

  • materiaal, examen
  • lunches
  • koffie, thee en fris gedurende de lesdagen

Er zijn dus geen bijkomende kosten.

De training kan eventueel ook in-company worden gegeven.

Deze stof en het examen zijn ook onderdeel van de Bootcamp Scrum Master.

Wanneer

Kijk in de agenda voor de data.

Inschrijven